Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

maanantai 2. lokakuuta 2017

Aikaa pitäisi voida hidastaa

ainakin joissain kohdin, jossain tulisi sitten tietysti pitkä aika ja toivoisi enemmän vauhtia elämään. Ihminen ei ole koskaan tyytyväinen oloonsa.
Olemme taas takaisin virallisessa asuinpaikassamme eli Câmara de Lobosissa
Odottelen toukokuuta, silloin taas saan nähdä viereisen maiseman eli lemmikkimetsän. Tämä kuva on otettu muutama vuosi sitten ja tänä vuonna ei ollut yhtä paljon lemmikkejä. Minne lienevät muuttaneet. Siirtyvätköhän ne paikasta toiseen niinkuin jotkut kasvit tekevät. Pitäisi gpooglata, mutta minulla ei nyt ole puhtia semmoiseen askarteluun.

Yöllä oli satanut. Nukuin varmaan aika sikeästi, kun en kuullut. Aamulla näin pisarat terassin kaiteessa, siinä todiste.


Siinä vaiheessa paistoi jo aurinko vahvasti ja kuivatti pisarat aika äkkiä. Kasvimaille sade oli varmasti tervetullut. Täällä on tainnut olla aika aurinkoista viime aikoina. OLemm täällä nyt kolmatta päivää ja ihan kivasti järjestetty, kun satoi yöaikaan.


Ytävät ovat istuneet kaapin päällä koko kesän ja odotelleet, että vihdoinkin tulemme. Pitäisi kai viedä ne ulos vähän tuulettumaan. Ovat varmaan pölyisiä. 

Pirjo ja Yrjö tulevat parin viikon päästä lomaosakkeeseensa. Janne on luvannut opastaa heitä levadalle. Taisi olla Calheta de Ponta do Pargo, ei kokonaan, se on n. 40 km pitkä, mutta siitä voi ottaa osan tai osia eli itselle sopivia kävelymatkoja. Heillä on tytär ystävänsä kanssa mukana. Siis Jannella on neljän hengen ryhmä opastettavanaan.

Tänään laitan pitkästä aikaa kalaa. Janne kävi tänään Kauppahallissa ja osti espadaa ja kaksi siivua miekkakalaa. Laitoin miekkakalat pakkaseen ja laitan espada com banana tänään. Uuniin ilmeisesti. Keitän lisäksi bataattia ja laitan salaattia. Riittää ihan hyvin.
Huomenna laittaa Janne ehkä miekkakalaa. Turhaan laitoin pakkaseen. Hyvin olisi voinut olla jääkaapissa.

                                                          Ei kommentteja: