Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

tiistai 22. maaliskuuta 2016

Liikaa töitä

Mahtaako niitä olla liikaa, kun en ehdi enää kirjoittaa kammariini? Ei kai. Se on tietysti valitsemiskysymys. Minkä asian katsoo tärkeämmäksi. Olen kirjoitellut Naamakirjassa aika paljon ja sitten on Madeira-sivut joihin pitää keksiä jotain kirjoittamista aika usein. Siellä käykin paljon ihmisiä, joita en tunne. Naamakirjassa yleensä ystävät, jotka olen hyväksynyt. Googlesta tuli muistutus, että en ole käynyt täällä kahteen kuukauteen. Js vaikka kävisi pari kertaa viikossa. Eihän tämän tarvitse olla mikään päiväkirja.
 
 Laitoin toissapäivänä vihannessoppaa, mutta en syönytkään sitä, vaan lisäsin siihen kookosmaitoa ja maissijauhoja sekä munia ja paistoin lettuja, joita söimme lounaaksi puolukkahillon ja hedelmäsalaatin kanssa. Hyviä olivat.

Paistoin tänään Chicharro-kaloja. Muistuttavat meidän silakoita. Laitoin lisäksi muusia (peruna) ja porkkanoita ja herneitä ja salaattia niinkuin aina. Meillä taidetaan syödä paremmin kuin ravintolassa, eikä maksa paljon mitään. Ruoka on täällä edullista.  Haluaisin vain pois tästä talosta. Tämä on niin suljettu paikka, että on saa itsestäni irti, että lähtisin ulos. Kolme porttia ja rappuset. Ei sovi minulle.

Tällä viikolla on jo pääsiäinen. Sanoin Jannelle, että toivoisin saavani yhden suklaamunan. Yksi on ihan riittävästi, kun niitä ei pitäisi ollenkaan syödä. Aion syödä keitettyjä munia myös, mutta niitä syön muutenkin. Nyt täytyy mennä nukkumaan. Muuten Nukku-Matti tulee vihaiseksi. Hah. Hyvää yötä kammarini :)

Ei kommentteja: