Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

sunnuntai 10. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ovella

Tämä teksti on kirjoitettu 29 pv. joulukuuta ja jäi erehdyksessä tallentamatta. Siksi tuli  erehdyttvästi 10. pv. tammikuuta päivämääräksi ja tuollainen otsikko. En nyt jaksa muuta kirjoittaa tällä kertaa. Minulla on jonkinasteinen flunssa ja aika kamala olo. Torstaina pitäisi matkustaa Suomeen. Kunto saisi parantua aika paljon siihen mennessä, että jaksaa.  Sorry tämä mokailu.

Pitäisi olla sängyssä tähän aikaan. Kohta menen. Unohduin taas tähän näpytttelemään. Joulu tuli ja meni. Meillä ei ollut mitään erikoista, kun olimme vain kahdestaan. Janne oli ostanut puolikkaan kalkkunaa, jonka laitoin uuniin. Aika iso pala se oli, kun vielä syömme sitä. Ainakin yksi ateria on vielä tulossa. Rosollia laitoin myös. Oli niin hienoja punajuuria, isoja olivat, joten sain niitä keitellä aika kauan.

Kakkuakin laitoin.  Lasin mitalla tein kakkupohjan ja laitoin väleihin aikaisemmin keittämääni banaanihilloa  ja Ninan aronia-puolukkaa. Päälle kermavaahtoa ja ananaspalasia purkista. Lisäksi tein taatelikakun, jonka teen aina jouluksi, onnistuu aina. Paljon sokeria sanoisi joku, mutta siitä emme välitä.  emme sentään joka päivä kakkuja syö.



















Ei kommentteja: