Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

torstai 3. helmikuuta 2011

Virkeänä vähällä unella

Heräsin yöllä puoli neljän aikoihin, kävin vessassa ja ryömin takaisin täkkini alle ajatuksena jatkaa unta. Mutta unipa ei tullutkaan. Mielessäni alkoi soida laulu enkä muistanut siihen sanoja kuin ensimmäisen säkeen verran. Kuuteen saakka kieriskelin sängyssä, vaihdoin kylkeä, makasin selälläni ja vatsallani ja lauleskelin mielessäni "Partisaanivalssia"! Piti nousta sängystä klo kuusi ja alkaa touhuta itselle aamiaista. Vieläkin se laulu soi päässäni. Piti mennä YouTubeen kuuntelemaan. Tykkään siitä kovasti.

Kilometri juostu tänään uimahallissa. Ajattelin, että en jaksa, kun yö meni harakoille, mutta olisin jaksanut kauemminkin. Minulla oli tänään hammaslääkäriaikakin ja klo 17 saan vielä laseria polveen ja sitten on jo taas melkein ilta.

Sään kannalta erittäin ikävä päivä tänään. Aamulla satoi aika sakeasti lunta, mutta lumi muuttui vähitellen vedeksi. Tyypillinen Suomen talvipäivä. Jos alkaa taas pakastua, muodostuu oikea pääkallokeli. Ihan pelottaa mennä ulos liukkaalla, kun muutenkin kävelee epävarmasti.Ja kun pelottaa niin kaatuu varmasti.


Illallinen nautittu. Minulle kukkakaalimuusia ja kanafile + salaattia, keitettyjä porkkkanoita ja herneitä. Miehelle possupihvi ja perunoita kaiken muun lisäksi.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

pitääpä kuunnella partisaanivalssi, osaan kyllä viheltää säveltä, mutta sanat ei muistu mieleen...