Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Pakkasta riittääJo saisi riittää tämä ihmisten kylmetys. Meikäläinen ei juuri ulos lähde, kun on niin kylmä. Ehkä lähestyvä maaliskuu tuo helpotusta tähän jäsenten ja keuhkojen kidutukseen. Jospa kuulisi pian vähän titityytä niin mieli tulisi paremmaksi.

Riittääkö, kun hän luo armaan katseen. Ehkä joskus riitti, mutta nyt kaipaisin hieman verbaalimpaa käytöstä. Menee päiviä etten juuri sano mitään kuin kenties puhelimessa. Hiljaisuus on kyllä toisaalta ihana asia, mutta jatkuva hiljaisuus alkaa jo imeä sisälleen ja tulee jotenkin levoton olo. Tätä en aio selittää sen enempää. Jos joku meni ulalle niin sinne vaan.


Olen tänään leiponut aika tavalla. Tein kaksi omenapiirasta ja pitkästä aikaa leivoin pullaa. Nautiskellen söin niistä yhden ja kyllä maistui hyvältä. Tänään on myös ollut vegetaarin päivä. En ole syönyt palastakaan kanaa enkä kalaa. Possua ja nautaahan en muutenkaan syö.

Ensi maanantaina lennämme kohti Barcelonaa. Katselin eilenaamulla ykkösen säätiedotusta ja siellä näytettiin, että Barcelonassa olisi +18 astetta lämmintä. En oikein usko, että on niin paljon.Ehkä +15. Sekin on paljon parempi ihmiselle kuin -20. Pähkäilen millaisia vaatteita pitää ottaa mukaan. Olemme vain viikon, joten ei kovin paljoa tarvitse ottaa muita kuin alkkareita ja niitäkin saa ostaa lisää, jos hotellissa ei voi pyykätä. Polvi saisi kyllä tulla paremmaksi. Nykyisellä en oikein monia kilometrejä vaella.

Mukaan pitää ottaa roolivihko. Tarkoituksena on opetella vuorosanat ulkoa. Harjoitusaika on niin lyhyt, että kaikki saavat ahkeroida. Minulla ei ole vielä asuakaan. Se mikä minulla oli harjoituksissa on aika tyhmän näköinen. Luotan Pian kykyyn löytää minulle sopiva asu. Hän on tosi taitava.

Mukaan pitää ottaa myös pari kirjaa, että saan illalla sängyssä lukea. Kotona en voi illalla pötkötellä ja lukea kirjoja, kun muutamat haluavat nukkua ja silloin on valo sammutettava.Lumiakka on muutaman vuoden takainen. Vielä ei ole voinut lumiakkoja tai -ukkoja tehdä, kun on ollut niin kylmää. Lumi on liian kuivaa, ei sitä voi muotoilla.

Taidan kampeutua sänkyyn. Väsyttääkin, kun olen raatanut leipomusten kanssa suuren osan päivää. Sally löhöää ikkunalaudalla. Patterista nousee lämpöä, josta Sally erityisesti tykkää. Ehkä hän tulee kainaloon, kun käyn nukkumaan.

Ei kommentteja: