Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

torstai 24. helmikuuta 2011

Aurinkoa sisimpään


vai pitäisikö sanoa sieluun, vaikka ikkunalasin lävitse. Pakkanen paukkuu ulkona. Piti laittaa puita hellaan ja sytytellä, kun keittiössä oli +17 astetta. Vähän liian holotna. Olisi ihanaa jos huoneissa olisi tilaa oikein uunille, mutta ei näin pieniin huoneisiin mitään kaakeliuuneja pystytetä. Kun nyt oli hella kuumana, keitin samalla


linssikeittoa, jota voimme illalla syödä. Helppo illallinen. Laitoin vihreistä linsseistä. Nekin valmistuvat nopeasti, punaiset vielä nopeammin. Oikeastaan pidän enemmän punaisista, mutta niitä ei nyt sattunut olemaan kaapissa.

Pitäisi siivota ja järjestellä, kun lähdemme matkalle ettei kissanhoitaja saa sätkyä tai luule, että olen epäjärjestystä rakastava henkilö. Sitä en todellakaan ole, mutta kun tavaraa on liikaa, niin kaikelle ei ole paikkaa ja sitten on kasoja kulmissa ja vaikea siivota. Pidän aina silloin tällöin katselmuksen eli käyn läpi kertyneitä paperivuoria ynnä muuta sälää, mutta ei se paljon auta, kun taas teen samalla vauhdilla uusia kasoja.

Ei kommentteja: