Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

torstai 2. joulukuuta 2010

Pipi peukku ja muuta kränää

Oi, oi, kun on kipeä peukalo. Teloin sen ensin pieniessäni porkkanoita. Veitsi ei oikein sovi minun käteeni. Tein nimittäin vielä toisen haavan veitsellä siihen peukaloon ja aina kun tekee jotain osuu peukalo tietysti siihen johonkin ja se ottaa kipeeeetä. Syön nyt lääkettä tulehdukseen, mutta kyllä tekisi eetvarttia , jos eräät vaikka tulisivat ja puhaltaisivat, mutta eihän sellaista tapahdu. Ei tämän ikäisten "pipejä" puhalleta terveeksi. Kun aamupalaksi nielee viisi pilleriä ja iltapalaksi saman verran, on se todisteena siitä, että kroppa on murenemassa ja nyt sitä prosessia yritetään viivyttää. Lääkkeet parantavat tilannetta ja puhallus ja silitys lohduttavat, auttavat pitämään mielialan korkeammalla. Joku välittää!
Tesse ja minä kirjoittelemme runoja antamistamme aiheista FaceBookissa. Viimeinen runoaihe oli tähdet. Yritin kovasti ajatella taivaan tähtiä, taivaan silmiä, mutta runoratsu ei lähtenyt laukkaamaan. Niinpä kirjoitin runon tähtisilmistä:

Siitä on aikaa, kun olin tähtisilmä

Siitä on kauan,
kun olin tähtisilmänä
raameissa mummon piirongin päällä.

Nyt korostan silmiäni kynällä
ja pidentävällä mascaralla
ja odotan tuiketta silmiin...
mutta kun ei syty
niin ei syty!

Kuivista silmistä ei saa tähtisilmiä tekemälläkään.
Yritin laittaa sivulle Sallyn kuvaa, mutta se ei tahdo asettua siihen paikkaan, mihin sen tarkoitan. Täytyy tutustua sääntöihin, ugh! En tykkää lukea opas- ja ohjekirjoja. Siksi kai en osaakaan mitään oikein hyvin. Sally odottelee näytön edessä, että alkaisin sonnustautua yöpuulle, mutta en tahdo ihan vielä. Sitä paitsi sänkykin on vasta puoliksi pedattu. Sally oksensi täkilleni aamulla ja piti vaihtaa lakanat, vaikka ei ole saunapäivä. Vaihtaminen on vielä kesken, kun minun pitää välillä levätä ja näppäillä..

Ei kommentteja: