Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Adjö kesä!

Niin se vaan syyskuu tulla tupsahti niinkuin lumi tupaan tai jouluaatto ennenaikaisesti. Kesä Suomessa on mennyt aika mukavasti vaikka ulkoilut ovat jääneet aika vähälle.  Touko-kesäkuu oli hiljaista aikaa meidän tuvassa, sitten alkoi vähän vilkkaampi kausi. Ystävät löysivät meidän oven ja muutama viikko oli aika hektistä, kun joku lähti ja toiset tulivat. Kivaahan se oli. Olisin erikoisesti halunnut nähdä Leilan, ystäväni 50-luvulta eli lapsuudesta. Puhuimme lukuisia kertoja puhelimessa ja lähetimme meilejä, mutta olisin halunnut nähdä miltä hän nyt näyttää  yli 70-vuotiaana. Näin hänet viimeksi 12-13 vanhana. Leila "Letku" Lillfors, minun paras ystäväni Etelä-Kaarelassa.
Tässä me olemme kuvassa. Aikamoisia velikultia sanoisi kauan syntynyt kirjailija. Vasemmalta Leila, Papu, minä, Kaarina ja Simpe. Jipii ja jihuu. Meillä oli aina hauskaa!
Kirjoittelen huomenna enemmän. Nyt pitää mennä nukkumaan ja eikun hupsista täytyypä mennä jo tänään nukkumaan, muuten en voi tänään herätä. Siis kut nait!

Ei kommentteja: