Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

tiistai 12. heinäkuuta 2011

Heinäkuu jo kohta puolessa välissä

Ajan rattaassa pyöritään yhä vinhempaa vauhtia eikä jarruja ole missään. Tulee sitten äkkijarrutus kun tulee. Olin eilen syntymäpäivillä. Siellä oli kymmenkunta ihmistä. Istuimme ulkona pienten pöytien ääressä ja juttelimme ja nautimme skumppaa ja friteerattuja seljankukkia. Miten runollista! Sankari oli erittäin suloinen kukkaseppeleessään ruusu otsallaan, mansikoita seppeleen toisella sivulla. Seppele oli kaunis, tehty hyvällä maulla. Kukkia juuri tarpeeksi, ei yhtään liikaa eikä liian vähän. Istuimme pari tuntia vaikka alkoi sataa rivakasti. Esille otettiin sadevaatteita ja varjoja, joten emme kovasti kastuneet. Toivon, että saan kuvan sankarista, jospa joku lähettäisi. Ei tullut otettua kameraa mukaan.


Omenankukkien aika on jo kauan sitten ollut ohitse, nyt pieniä raakileita puissa. Niitä ei ole kovin paljoa eli ei ole odotettavissa omenoista suurta satoa. Puut ja pensaat alkavat olla niin vanhoja, että ne pitäisi uusia. Ei taida kannattaa, kun en enää hillojakaan keittele. Marjoja olisi kivaa olla pakkasessa enemmänkin. Niitä on hyvä lisätä jogurttiin ja puuroon.

Tallinnaan perjantaina. Matka on edestakainen risteily. Vain muutama tunti Tallinnassa. Jospa olisi hieno ilma niin olisi kivaa olla merellä muutama tunti. Katsoin säätiedotuksia netissä ja sateita lupailevat perjantaiksi ja koko ensi viikoksikin. Tylsää. Perjantain tuulta 9 m/s. Onkohan se jo kovaa tuulta? En tykkää, kun laiva keinuu kovin. Viking Line on aika iso, mutta kyllä sekin keinuu kun tarpeeksi tuulee.

Vielä riittää lämpöä ainakin tähän päivään. Tuulee ihan liikaa kyllä. Olisi ihanaa olla jossain saaressa ja kahlailla meressä, mutta en haluaisi olla henkilö, joka laittaa perheen eväät pariksi päiväksi sekä katsoo, että muuta tarvittavat tavarat tulevat mukaan. En jaksaisi olla niin tarmokas. Ennen se kuului asiaan.Tänän ei minun tarvitse laittaa ruokaa. On miehen keittiövuoro. Paistettua kuhaa hän laittaa ja keittää potaatteja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Huhhei kuuma ja kostea aamu, ja välillä sataa kaatamalla :) x