Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

torstai 27. tammikuuta 2011

Torstai-illan tuumia

Torstai jo illassa. Kohta taas yksi päivä pakattuna historiani matkalaukkuun. Olisipa jännää jos voisi raotella sitä matkalaukkua ja palata joihinkin päiviin. Tehdä ne erilailla. Sci-Fi-juttu.

Sally haluaisi jo mennä nukkumaan, mutta en malta ihan vielä. Kello on vasta yhdeksän. Jos käyn nyt nukkumaan, herään klo 2 yöllä pirteänä kuin kesäpeipponen enkä saa unta moneen tuntiin. Olen kyllä alkanut nukkua enemmän kuin ennen. Aamuisinkin nukun välillä yhdeksään eikä hävetä yhtään. Mies nukkuu vielä kauemmin. Sanotaan, että nukkuminenkin laihduttaa. Siinä on perää ainakin sen verran, että nukkuessa on hyvin vaikeata syödä.

Sally on tarkoitettu elämään lämpimässä niin kuin minäkin. Ollaan synnytty väärään paikkaan. Sally tykkää lämmitellä fleeceni sisällä ja yleensä lämpimissä paikoissa niin kuin lämpöpatterin vieressä. Sinne hänelle on laitettu tyyny, minkä päällä nukkua. Illalla hän tulee täkin alle kainaloon ja siirtyy yöllä tyynylle nukkumaan, kun tulee liian lämmin.

Polveni ovat sen verran paremmat, että pääsen kävelemään, mutta oikea polvi on vielä aika kipeä. En tahdo pitkälle kävellä sillä polvella. Tohtori-setä sanoi, että leikkaukset eivät vielä ole ajankohtaisia, mutta sitten, kun ovat, minun täytyy laihduttaa. Näin läskiä ei kirurgit leikkaa. Lihaksia pitäisi kasvattaa ja olenkin jatkanut sänkyvoimisteluani joka ilta. Tänään olin uimahallissa ja juoksin-kävelin 900 metriä. Huomenna ei tule muuta tehdyksi varmaan kuin seisoskelua keittiössä, kun laittelen jotain syömistä lauantai-illaksi. Seisominenkin on parempi kuin istua koko ajan. Ehkä dippailemme vihanneksia ja juureksia ja syömme nakkikääröjä alkupalaksi. Kermaviiliä täytyy ostaa lisää. Yksi purkki taitaa olla jääkaapissa, mutta jos laitan kahta erilaista dippikastiketta niin on ostettava vielä toinen purkillinen. Pitänee tehdä ostoslista huomiseksi.

Ei kommentteja: