Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Keskellä viikkoa

Olipa hauskaa olla teatteriharjoituksissa pitkästä aikaa. Muistelin kaikkea, mitä olen tehnyt parinkymmenen vuoden aikana. Näyttelijät ovat osaksi vaihtuneet vuosien mittaan. Nyt on paljon nuoria mukana, mutta ainoastaan tyttöjä. Poikia ei näemmä näytteleminen kiinnosta. Silloin kun aloitettiin tehdä teatteria, meillä oli monta nuorta miestä mukana. Poikia ja miehiä aina kaivataan. Naisia on liikaakin tarjolla. Siitäkin huolimatta tahdoin mennä mukaan. Minulla on pieni rooli, mutta se on ihan hyvä eli minulle sopiva. Ei ole niin paljon opettelemista kuin eräillä muilla. Hyvä kun saan nämäkin sanat muistiini. Marika Parkkomäki on innostava ohjaaja. Uskon, että näytelmästä tulee yleisömenestys. Tragikoomista hauskaa musiikilla höystettynä. Juuri sellaisesta yleisö pitää. Mukana näytelmässä on minun lisäkseni kolme muuta, jotka ovat olleet alusta saakka mukana. Sitkeätä sakkia sanoisin.

Polvenikin on ollut suht koht kiltisti. Onneksi uskalsin lähteä kävelemään. Liikuntaa polvi tarvitsee. Huomenna uimahalliin juoksemaan tai ehkä vain kävelen, Kuntoilua sekin.

Pitäisi siivota. Lauantaina tulee vieraita. Pitäisi suunnitella tarjottavia, jotka eivät saa olla kovin monimutkaisia tehdä. Yleensä innostun aina tekemään liikaa ja sitten kiroilen ja voivottelen, kun saan yksin tehdä kaiken ja vannon etten enää koskaan kutsu vieraita. Ennen siivosimme kerran viikossa. Matot ulos, imurointi ja lattioiden pyyhkiminen, mutta se tapa on alkanut pahemman kerran lipsua. Välillä kuluu monta viikkoa ettei kukaan koske pölynimuriin. Minä lakaisen harjalla pahimmat tötsöt lattialta. Varsi-imurikin sanoi adeus eli sanoi puf eikä käynyt enää. Moottori kai simahti eikä sitä kannata alkaa korjauttaa. Tulee varmaan kalliimmaksi kuin uuden osto. Huomenna en tee mitään muuta kuin hoidan itseäni, mutta perjantaina täytyy sitten ottaa imuri esiin ja leivoskella jotain. Ehkä laittaa ruokaakin alustavasti. Lauantaina meillä on portugalin kielitunti päivällä, joten silloin ei ehdi paljon ylimääräisiä tehdä. Sekin läksy pitäisi saada tehtyä. Tänään en enää viitsi. Näin myöhään toimii pääni aika huonosti. Ehkä se homma sopii johonkin väliin huomenna.

Ei kommentteja: