Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

maanantai 31. tammikuuta 2011

Ei wormia Linuxissa!

Koneessani on Linux-systeemi ja siinä mielessä olen ollut tyytyväinen siihen ettei virukset ole päässeet koneeseen kertaakaan, kun vaihdettiin pois Windows. Muutamia ohjelmia jäi ikävä. Paint Shop oli hauska. Kirjoitin siinä kirjeitä ja piirtelin kuvia, tein lyhyitä animaatioita. Ehkä tässäkin olisi sellaisia mahdollisuuksia, mutta en jaksa aina opetella uutta. Juuri, kun luulee osaavansa jotakin, se häviää ja on alettava alusta toisen ohjelman kanssa. Ei sitä aina jaksa.

Tämä päivä hupeni ties minne. Katselin ulos ja yhtäkkiä oli pimeää. Kokonainen päivä hukassa! Hjälp! Olen tänään pessyt kolme koneellista pyykkiä enkä tehnyt juuri mitään muuta. Tuntuu kuin olisi ollut vain kaksi minuuttia aikaa niin kuin Harri H. kirjoittaa runossaan Aukeassa. Mitä jos olisi vain kaksi minuuttia aikaa. Miten sen käyttäisimme. Aika pitäisi käyttää jossain lähellä, sillä pitkälle ei kahdessa minuutissa ehdi ja sitten ei ehtisi mitään tehdäkään jos aika menisi matkaan. Kenties sitä vain olisi ja töllistelisi ulos ikkunasta. Jos tilaisuus tullisi äkkiä ei ehtisi edes miettiä.

Tänään olen pitänyt aika "karppisen päivän". En ole syönyt yhtään leipää. En muuta kuin itse tekemääni manteli-juustoleipää. Enkä yhtään perunaa. Papuja ja kananmunaa + vihanneksia ja juureksia aamupalaksi. Se on kyllä paras aamupala. Ei ole heti nälkä sen syötyään. Lounaaksi söin manteli-juustoleipää ja illalliseksi linssikeittoa, joka oli melkein muhennosta sekä tyhjensin salaatinloput pikku purkeista.

Huomenna pääsen ehkä uimahalliin. Kuski ei ollut vielä varma jos lähtee ajelemaan. Pidän peukkuja, että lähtee. Huomenna saan vielä laseria polveen. Polvi on vielä aika huono. torstaina pitäisi yrittää kävellä terveyskeskukseen. Minulla on hammaslääkärille aika päivällä.

Ei kommentteja: