Tervetuloa Kirstin kammariin

Tervetuloa Kirstin kammariin
"Hiljennä, hellitä, huolehdi itsestäsi!"

torstai 25. marraskuuta 2010

Hei taas pitkästä aikaa!


Aloitin kirjoittaa täällä blogia englannin kielellä muutama vuosi sitten, mutta se lopahti heti alkuunsa ja voin sanoa, että kielen valinta oli varmasti yksi painava syy siihen. Hallitsen parhaiten suomenkielen, joka on äidinkieleni ja sillä minun pitää kirjoittaa. En ole vielä päättänyt, onko tämä salainen, yksityinen päiväkirjani vai jaanko ajatuksiani muillekin. Jos niitä nyt joku haluaisi lukea. en ole koksaan halunnut näyttää päiväkirjojanikaan kenellekään muulle. Jos jaan ajatuksiani, pystynkö kirjoittamaan rehellisesti, aivan niin ajattelen, vai keksinkö satuja ja kiertelen asian ympäri. Kirjoitukseni eivät silloin merkitse kenellekään mitään. Eivät minullekaan. Taitaa tästä julkinen tulla. Lukekoon ken lystää. Haukkua saa ja antaa kiitosta, jos on aihetta.

Talvi tuli marraskuussa. -6 astetta pakkasta ja sisälläkin aika viileää. Meillä on niin vanha lämmityssysteemi, että emme saa tarkalleen määrättyä, kuinka paljon lämpöasteita haluamme huoneisiin. Lämpö kohoaa helposti +25 ja siitä ylikin ja se on liikaa. Liian lämpimässäkään ei voi hyin,

Tässä blogissani tulen ainakin kirjoittamaan taistelustani kiloja vastaan. Se taistelun kanssa olen elänyt suurimman osan elämästäni, enkä halua luovuttaa, vaikka voitto ei häämötä millään tavalla. Taisteluni ovat yleensä parin päivän mittaisia ja sitten taas heikko minäni ahmaisee jotain, joka pilaa taistelun. Ruoanlaitto on eräs harrastuksistani niin kuin kirjoittaminen ja matkustaminen. Niistäkin kirjoitan ihan varmasti, aina kun ovat ajankohtaisia. Valokuvaus olisi mielenkiintoista, mutta minulla on liian huono kamera eikä nyt varaa hankkia parempaa. Öljymaalausta harrastin ahkerasti pari vuotta sitten ja ajatuksissa on alkaa se harrastus uudelleen, mutta se vaatii keskittymistä ja mieleni on liian harhaileva nykyään. Ehkä se tästä tasoittuu ja tartun taas pensseliin.

Ei kommentteja: